Toptennis

TOP TENNIS

Vanaf 7 jaar is het mogelijk om aan de toptennis pakketten mee te doen.

Doordat de school gecertificeerd is door de KNLTB voor kinderen onder 12 jaar is het mogelijk om bij ons in te schrijven voor toptennispakketten. De Pakketten:

Top Tennis ORANJE
Top Tennis GROEN
Top Tennis GEEL

VOOR WIE IS TOPTENNIS?

Als blijkt dat kinderen uit de minischool snel of bovengemiddeld ontwikkelen, start de fase tot  opleiden naar wedstrijdspeler en wie weet? Misschien wel de springplank naar een nieuwe Rafa of Serena?  Gedurende het seizoen kan het dus voorkomen dat  kinderen uit de minischool, andere clubs of  trainingen  een uitnodiging krijgen om mee te doen met het Top Tennis programma. Ook zullen er samenwerkingen komen met andere scholen en/of clubs, het is immers belangrijk om de beste kinderen in hun leeftijdsgroep samen te laten trainen.

Toelating voor toptennis  gebeurd door selectie van KNLTB  en/of voorgespeeld hebben bij de TSH Top Tennis .

AANMELDEN

Aanmelding gaat via de website of mail, heb je ingeschreven dan krijg je zo spoedig mogelijk een uitnodiging om een van de trainingen te volgen. Tijdens een training mag je laten zien wat je kan en tegelijkertijd is er de mogelijkheid om kennis maken met de trainers en andere  spelers van de selectie. Na het voorspelen kunnen wij een trainingsadvies geven voor het, te volgen traject.

(Om bij TOP TENNIS geselecteerd  te worden is het meedoen aan een training  of voorspelen verplicht! )