Toptennis

CLUB OVERSTIJGEND OP ALLE NIVEAUS

Vanaf 6 jaar is het mogelijk om aan club overstijgende trainingen mee te doen. Ambitie, doorzettingsvermogen, passie en plezier zijn  nodig om met de toptennis pakketten mee te doen.

Omdat de school instroomtrainingen van de KNLTB mag verzorgen kunnen wij in een heel vroeg stadium al club overstijgende trainingen aanbieden.

WIE KUNNEN ER MEE DOEN?

Als blijkt dat kinderen uit de minischool snel of bovengemiddeld ontwikkelen, is het mogelijk om een nieuw traject of fase in te gaan.  Meerdere keren trainen of langer trainen, het toevoegen van fysieke trainingen, het extra oefenen en het spelen van competities en wedstrijden. Wij spreken dan van club overstijgende trainingen.

Misschien wel de springplank naar een nieuwe Rafa of Serena?  Gedurende het seizoen kan het dus voorkomen dat kinderen vanuit de TENNIS4KIDZZ  opleiding of kinderen van andere verenigingen mee gaan doen met onze centrale trainingen. Er zijn diverse  samenwerkingen met andere scholen en clubs in de omgeving. Het is immers belangrijk om de beste kinderen in hun leeftijdsgroep samen te laten trainen.

Toelating voor club overstijgende training kan alleen via aanmelding op de website of contact met ons  via de mail. Ben je ingeschreven dan volgt zo spoedig mogelijk een uitnodiging om een van de trainingen te volgen. Tijdens deze training kunnen wij dan  beoordelen of jij in de bestaande groepen kan instromen. Daarnaast komen wij met een passend trainingsadvies.