Toptennis

CLUB OVERSTIJGEND / TOP TENNIS

 

Vanaf 6 jaar is het mogelijk om aan club overstijgende trainingen en top tennis mee te doen.

Doordat  wij als school door de KNLTB gecertificeerd zijn als onderbouwschool, zijn wij in de regio verantwoordelijk voor tennis onder 12 jaar.

WIE KUNNEN ER MEEDOEN?

Als blijkt dat kinderen uit de minischool snel of bovengemiddeld ontwikkelen, start de fase tot  opleiden naar wedstrijdspeler en wie weet? Misschien wel de springplank naar een nieuwe Rafa of Serena?  Gedurende het seizoen kan het dus voorkomen dat  kinderen uit de bestaande minischoolprogramma’s , andere clubs of  trainingen  een uitnodiging krijgen om mee te gaan doen met de cluboverstijgende trainingen of het  Top Tennis programma.

Ook zullen er samen werkingen komen met andere scholen en/of clubs, het is immers belangrijk om de beste kinderen in hun leeftijdsgroep samen te laten trainen.

Toelating voor cluboverstijgende training of toptennis  gebeurd door selectie van KNLTB  en/of door selectie van TSH.

AANMELDEN

Aanmelding gaat via de website of mail, heb je ingeschreven dan krijg je zo spoedig mogelijk een uitnodiging om een van de trainingen te volgen. Tijdens een training mag je laten zien wat je kan en tegelijkertijd is er de mogelijkheid om kennis maken met de trainers en andere  spelers van de selectie. Na het voorspelen kunnen wij een trainingsadvies geven voor het, te volgen traject.

(Om bij TOP TENNIS mee te trainen is het volgen van een training  of voorspelen verplicht! )