Open Minischool

C:\Users\Gebruiker\Documents\Documents\TENNIS\TSH\TENNIS4KIDZZ-MINISCHOOL\DRUKWERK\Minischool flyer-1.jpg

De open-minischool

Tennis, verslavend? Spelen als als Angry birds? Ja dat kan!!

Overal in Nederland wordt er moeite gedaan om kinderen te laten sporten en kennis te laten maken met sport. Er wordt wel eens gezegd dat sport de oefentuin is van het leven, dit klinkt misschien wel wat zwaar maar bij Tennis4kidzz, de minischool, vinden we dat tennis verder gaat dan de sport en winnen van je tegenspeler.

Door zeer jonge kinderen te laten sporten en bewegen. Lees: fysiek te vormen. Krijgen kinderen een geweldige kans om motorische vaardigheden op te doen, vaardigheden die belangrijk zijn voor latere ontwikkeling.

Door te werken met eenvoudige doelen en levels net als bij een computerspelletje, kunnen kinderen spelenderwijs vaardigheden ontwikkelen. Tennis is niet het doel, echter wel het  middel om breed sport te ontwikkelen.

Tennisschool Henk de Boom geeft in 2018-19  twee  mogelijkheid voor jonge kinderen om  met zijn  leermethode kennis te maken.

  1. Ervaren wat de minischool is en 3 keer kosteloos meedoen.*
  2. Je doet 10 keer mee voor slechts 50 euro.*

na deze mogelijkheden en bij  definitieve inschrijving op één van de starters pakketten geeft de school een racket cadeau.

Ben je 4, 5, 6 of 7 jaar oud? Heb je nog nooit getennist en lijkt het je wat? Schrijf dan in voor de open minischool. Op verschillende dagen zijn er mogelijkheden om mee te gaan doen. we gaan, spelen, bewegen en tennissen.

Racket is niet nodig alleen goede zin!

Locatie : Tennisvereniging TLTC.  Laan van Westroyen 75   Tiel

Tijd : Elke woensdag middag of zaterdagochtend is er de mogelijkheid om in te stromen of kennis te maken.

Inschrijven via de website: www.tennisschoolhenkdeboom.nl