Open Minischool

C:\Users\Gebruiker\Documents\Documents\TENNIS\TSH\TENNIS4KIDZZ-MINISCHOOL\DRUKWERK\Minischool flyer-1.jpg

De open-minischool

Tennis, verslavend? Spelen als als Angry birds? Ja dat kan!!

Overal in Nederland wordt er moeite gedaan om kinderen te laten sporten en kennis te laten maken met sport. Er wordt wel eens gezegd dat sport de oefentuin is van het leven, dit klinkt misschien wel wat zwaar maar bij Tennis4kidzz, de minischool vinden we dat tennis verder gaat dan de sport en winnen van je tegenspeler.

Door zeer jonge kinderen te laten tennissen, sporten en bewegen. Lees: fysiek te vormen. Krijgen kinderen een geweldige kans om motorische vaardigheden op te doen, die belangrijk zijn voor latere ontwikkeling.

Door te werken met eenvoudige doelen en levels, net als bij een computer spel kunnen kinderen spelenderwijs ontwikkelen. Tennis is dus niet het doel, echter wel een middel om dit te bereiken.

Tennisschool Henk de Boom geeft in 2018 de mogelijkheid om jonge kinderen kosteloos met de leermethode kennis te laten maken. Kinderen kunnen 3 keer mee doen, en daarna beslissen of tennis echt zo verslavend is!

Ben je 4, 5, 6 of 7 jaar oud? Heb je nog nooit getennist en lijkt het je wat? Schrijf dan in voor de open minischool. Op verschillende dagen zijn er mogelijkheden om mee te gaan doen, we gaan, spelen, bewegen en tennissen.

Racket is niet nodig alleen goede zin!

Locatie : Tennisvereniging TLTC.  Laan van Westroyen 75   Tiel

Tijd : Elke woensdag middag of zaterdagochtend is er de mogelijkheid om in te stromen of kennis te maken.

Inschrijven via de website: www.tennisschoolhenkldeboom.nl

Daarna knop: inschrijven/openminischool